четвъртък, 6 март 2008 г.

Иван и Андрей

Иван и Андрей
През последните няколко години Иван и Андрей се превърнаха в хитови водещи за младото поколение в България.
Тяхната запазена марка - токшоуто "
Сблъсък", е едно от най-популярните предавания в националния тв ефир и се радва на висок рейтинг във всички възрастови групи.
"Сблъсък" е програмата с най-позитивно послание измежду всички останали предавания: "Няма невъзможни неща!".
Като водещи, автори, продуценти и редактори Иван и Андрей са неделим екип и винаги се появяват съвместно - оценявано като нещо уникално за българския ефир, тъй като до това време в останалите телевизии преобладава практиката водещите да са "соло".
През есента на 2007 г. зрителите на bTV имаха удоволствието да ги гледат и като водещи на уникалната телевизионна игра "
Това го знае всяко хлапе!".
Иван и Андрей се радват на успех сред аудиторията заради своята откровеност, непресъхващия си ентусиазъм и умелия усет към самоиронията.
Те винаги са на "върха на вълната" и дори диктуват модата на мислене и поведение за определени целеви групи в младежка възраст.
Обикновено всяка тяхна поява - независимо дали в ефир, по страниците на печата или на живо - предизвиква раздвижване на духовете и не остава без реакция.
Като резултат от това "Сблъсък" се превръща в блокбъстър и тушира всички останали телевизии.
Докато достигнат тази непоклатима позиция на фаворити в медийното пространство, двамата водещи преодоляват успешно твърде много препятствия, и то само за около пет-шест години.
Благодарение на своя вроден усет сега те представляват главата на най-добрия млад шоу екип в България.
Всичко това прави Иван и Андрей най-подходящия "дует", който беше избран да води първото издание на Music Idol.
Естествено, тази година те отново ни радват като водещи на най-бляскавия и успешен музикален формат. Но не само това - тази година Иван и Андрей са и изпълнителни продуценти на Music Idol!
Зрителите на bTV ще станат свидетели на най-забавните провокации към участници и жури, на които са способни единствено и само Иван от Андрей и обратно

Няма коментари: