четвъртък, 22 ноември 2012 г.

Цветни ръчички


Цветни ръчички
    Една от традициите на нашето училище е поставянето на цветни ръчички по стените. Да, следва въпросът каква е тази традиция? 
В един страшно "нещастен" ден нашите първокласници поставят ръчички на стените в училище. Първо, един чичко, за когото те дори не са и чували, подготвя рисунки на стените, които съответно малчуганите трябва да оцветят. Сега става много интересно...КАК? Двама големи батковци от 7а клас подготвиха зелени, сини, червени и жълти боички. И дойде моментът, в който трябва да започнем да оцветяваме ръчичките и да ги мацаме по стените.






Стъпка №1, качваме едно дете на масата.

Стъпка 2, боядисваме ръчичката на всяко дете.
Стъпка 3, най-забавната част обезобразяваме стените, за да може после г-жа Димова да се вайка, защо сме налепали всички стени и училището е станало толкова шарено.







    Сега малко подробности по откриването на тържеството.
То се проведе в коридора на втория етаж, точно пред учителската стая. Съответно всички ученици, които бяха в час, разбраха за това голямо събитие, лично аз знам, че на тях също им се искаше, но беше ред на малките. Директорката, г-жа Димова, и г-н Бинев откриха празника и лепането започна. Малките бяха много развълнувани от цапането по стените.

Няма коментари: