сряда, 8 февруари 2012 г.

А вие какво мислите?

Вашето становище?

Публикувам това обръщение от електронната страница на сп. "Мениджър". Имайте предвид факта, че по това време част от групата ще бъде извън Бургас, някъде около Ловеч. Това не означава, че нищо не може да се измисли. Очаквам вашите становища до 13 февруари, понеже за 14 ще имам други питания.

До членовете на Зеления кръг: Да изчистим България за един ден!

публикувано: 08/02/2012 - 10:38 | | 1 коментара
До членовете на Зеления кръг: Да изчистим България за един ден!

Скъпи, колеги и приятели от Зеления кръг,

Ние, журналистите от списание „Мениджър” и от сайта „МениджърНюз” се включваме в инициативата на bTV „Да изчистим България за един ден”.

И каним и вас да ни последвате!

Нашата прекрасна страна, нашите красиви градове, села и курорти, за съжаление, са осеяни с всевъзможни боклуци. Не може да не сте се възмущавали от опаковките, кутиите, фасовете, чашите, които са осеяли и най-красивите кътчета на родината. Нека приключим с това. Можем заедно на 12 май т.г. да намалим решително мръсотията в страната. Колкото повече хора и организации се включим в почистването, толкова по-голям ефект ще има то. Освен това когато сами чистим, после повече пазим.

За всички нас, компаниите в Зеления кръг, каузата на кампанията „Да изчистим България за един ден” ни е много близка и присъща. Още, когато създавахме нашето движение през юни 2009 г. ние заявихме, че ще работим за зелена природа и чиста околна среда. Това са две от идеите, които ни обединяват. Те са много съзвучни с кампанията на bTV.

В момента в Зеления кръг членуват над 180 компании. Разчитаме, че масово ще се включим в кампанията „Да изчистим България за един ден”. Всички, които ще участват в почистването на България нека ни пишат на green@manager.bg. Ние ще информираме за компаниите, които са се присъединили към движението, ще разкажем за най-интересните идеи.

етикети: сп. Мениджър Зеления кръг Да изчистим България за един ден

Няма коментари: