сряда, 2 април 2008 г.

Как да избягаме "законно" от час по физическо

И така, понеже от много време нещастните ни души се опитват да избягат от час по физическо, ще ви предложа един начин, който е част от богатия ми опит.

Ще са ни необходими бутилка олио, тубичка универсално лепило, ключ от склада във физкултурния салон, където държим топките и малко прецизност.

Първата стъпка е леко да осакатим г-на по физическо. Намазваме с олио пода пред кабинета на потърпевшия, изчакваме го да дойде и му казваме, че спешно го викат в учителската стая, но преди това трябвало да донесе някакви листовки от кабинета си, при което господинът възкликва:

- Листовки ли? Какви листовки?

А ти отговаряш:

- Но директора каза, че знаете за какво става въпрос.

Учудения господин застава пред вратата, изважда ключа си, за да отвори и……..Дум! Тряс! Бум! Резултатът е на лице!

Важно е да се направиш на загрижен и да помогнеш на горкия господин да се изправи, след което го изпращаш до учителската стая и се изстрелваш с мръсна газ към склада с топките.

На разположение са всички топки, но на нас са ни необходими само две. Намазваме долната им част с лепилото и за да не се залепят за другите топки, стабилно ги поставяме най-отгоре на купчината.

Издебваме господина, който се връща от учителската стая, промъкваме се зад него и когато той набере преднина пред нас се преструваме, че сме го търсили из цялото училище само и само да го предупредим, че директорът е заръчал да се напомпат топките.

Когато горкият господин отиде в склада, ти му пробутваш услугите си като му казваш, че за теб ще е огромна чест да му помогнеш като му подаваш топките. Първо му подаваш няколко от топките, които не са намазани с лепило, а за десерт оставяш “специалните топки”. Подаваш му ги като ги държиш отгоре и след като той ги постави на земята, за да ги напомпа, изненадата ще е огромна! Щом господина понечи да прибере топките обратно в склада ще разбере, че всъщност те не помръдват. Запомни! Когато господина се нервира трябва да го успокоиш и да му кажеш, че е опасно така рязко да вдига кръвно и да го съпроводиш до сестрата. Тя със сигурност ще му каже да си вземе почивен ден, което автоматично означава, че сте свободни от час по физическо и при това съвсем законно!

1 коментар:

Кемката. каза...

Това наистина е законно.