събота, 8 септември 2012 г.


Момчешката банда One Direction взе три награди на MTV под носа на Риана и Джъстин Бийбър
09.09.2012 07:20; 24 Часа; 194; 0;
Момчетата от One Direction СНИМКА: РОЙТЕРС
Риана и Джъстин Бийбър се състезаваха за наградата на MTV за най-добро поп видео, но призът отиде у дебютиращата момчешка банда One Direction.
Музикалната телевизия раздаде традиционните си награди в 16 категории в четвъртък вечерта на пищна церемония в спортната и концертна арена "Стейпълс център" в Лос Анджелис.
Британската група One Direction отнесе най-много награди - 3, за песента си "Какво те прави красива" в категориите за дебют, за най-достойно за споделяне видео и за нй-добро поп видео. Именно последната категория беше най-оспорвана, като за нея бяха номинирани и Риана и Джъстин Бийбър.
Всъщност британците не взеха едната от наградите си, защото Кейти Пери им я счупи. Американската изпълнителка трябваше да им връчи статуетката, но я изпусна. Накрая на церемонията момчетата изпълниха и новото си парче "Едно нещо".
Риана, която откри вечерта с песента си Cockiness (Love it), спечели в най-важната категория на музикалната телевизия - за видео на годината, с песента си We found love.Бившият приятел на барбадоската - Крис Браун, беше отличен в категориите "Най-добра хореография" и "Най-добро мъжко видео", за сингъла "Увеличи музиката". Ники Минаж беше наградена за женско видео за песента Starship.
Със статуетки си тръгнаха още Бионсе за "Най-добър монтаж", Дрейк и Лил Уейн за "Най-добро хип-хоп видео", Колдплей за "Най-добро рок видео", Деми Ловато за "Най-добро видео с послание", Калвин Харис за "Най-добро електро-денс видео", Кейти Пери за "Най-добър художествен дизайн", Миа за "Най-добра кинематография" и за "Най-добра режисура" и Скрилекс за "Най-добри визуални ефекти".
На церемонията Пинк изпя новата си песен. Музикантите от "Грийн Дей" изпълниха водещия сингъл от първия албум на трилогия, която подготвят за завръщането си.Гала вечерта завърши с хитовото парче на Тейлър Суифт We are never ever getting back together.

Няма коментари: